Medpro Padel Open är avgjord!

En härlig turnering med massor av bra padel är över för denna gången.

Vi tackar Medpro för ett fint samarbete och ett stort grattis till vinnarna Ludvig Ahnberg & Henrik Norgren. Finalen vann dom med 2-0 i set mot Benjamin Grimheden och Felix Ekblad.

Vi är glada för all publik som kom, vi ses snart igen i hallen 👋

Medpro Clinic Padel Open

⚡️Annandag Påsk 2023 ⚡️

10 april på Padel Center Mellerud

Prislappen är 600 kronor / lag (300 kr / person)

Medpro Open i Padel Center Mellerud annandagpåsk, måndagen den 10 april. Det blir en heldag med padel för både damer och herrar. Rekommenderad lägsta ålder är 16 år. Gruppspelet kommer att förläggas under hela dagen, 2 grupper i taget, för att skära ner på väntetid och håltimmar. Slutspelet beräknas börja på eftermiddagen, beroende på antalet deltagande lag. På plats finns omklädningsrum och bastu, vi kommer också ha servering av lättare mat och snacks. Förutom 10.000 kronor i prispott blir det fina priser samt utlottning av fina grejer som alla har chans på. Hjärtligt välkomna!

Melleruds Padelliga!

⚡️Succén fortsätter ⚡️

Seriestart vecka 6 - 2023

16 lag har precis avsultat säsong 5. Men redan nu laddar vi för nästa säsong. Haka på du också under våren. Vi kör med flexibelt spelschema, ni kan flytta matcherna hur ni vill.

Anmäl er i Playtomic! 

Läs mer här:

Seriespelet kommer spelas som gruppspel där alla lag möter varandra 1 gång.

Anmälan & betalning samt resultat och tabeller finns i Playtomic appen.

Förutsättningarna:

  •  1300 kronor / lag
  • Gruppspel
  • 1,5 timmes matcher (90 minuter)
  • Poängräkning 15, 30, 40, 45
  • 3 poäng vid vinst i 2 set, 2 poäng vid vinst i 3 set, 0 poäng vid förlust i 2 set, 1 poäng vid förlust i 3 set, 3 poäng vid utebliven motståndare
  • Bäst av 3 set
  • Hemmalaget står för att bollar finns till varje match (nya bollar är rekommenderas till varje match).
  • 1 match / vecka (detta är målet, kan bli färre alternativt fler beroende på antal anmälda lag).
  • Matcherna bokas automatiskt av Playtomic efter att anmälningstiden är slut, så lagen behöver inte boka tider.
  • Spelschemat sätts automatiskt, likaså matchtiderna. Önskas eventuellt byte av matchtid så får detta administreras manuellt av Padel Center Mellerud. Det går att ändra till valfri tid så länge båda lagen är överens.
Speldagar:

Systemet kommer automatiskt ge ett förslag på speldag och klockslag. Det går att ändra till valfri tid så länge båda lagen är överens. Detta får administreras manuellt av Padel Center Mellerud.

Avanmälan:

Vill ert lag avanmäla er görs detta till Padel Center Mellerud via email (info@mellerudspadel.se). Anmälningsavgiften betalas då endast tillbaka som krediter i Playtomic, som kan användas för att boka banor på Padel Center Mellerud.

W-O:

Om ett lag missar en match blir det -1 poäng till detta lag samt 3 poäng till det lag som kom till matchen. Om båda lagen missar matchen blir det -2 poäng på samtliga.

Gemensamt ansvar:

Det är lagens egna ansvar att skriva in resultaten i Playtomic appen direkt efter avslutad match. Vid tveksamheter eller tvister i spelet, vad gäller bollar eller poängräkning, rekommenderar vi att serven slås om. Allt för att ha en bra och go stämning, trots att tävlingsnerverna slår till. Vid större tvister, kontakta oss på Padel Center Mellerud, så kan får vi närvara vid matchen alternativt agera medlare.

Byggstål Mellandagscup

27 december 2022 - Padel Center Mellerud


TURNERINGEN ÄR FULL, ANMÄLNINGEN ÄR STÄNGD

Det blir en heldag med padel för både damer och herrar. Rekommenderad lägsta ålder är 16 år. Gruppspelet kommer att förläggas under hela dagen med start 08:00. Vi kommer ha igång 2 grupper i taget, för att skära ner på väntetid och håltimmar. Slutspelet beräknas börja på eftermiddagen, beroende på antalet deltagande lag. På plats finns omklädningsrum och bastu, vi kommer också ha servering av lättare mat typ baguetter & korv&bröd samt snacks. Förutom en prispott på 10.000 kronor kommer vi också ha utlottning av fina grejer som alla har chans på, från våra många sammarbetspartners.

Hjärtligt välkomna till Padel Center Mellerud

Melleruds Padelliga är igång!

Läs mer i Playtomic appen.

Team Mellerud på fjärdeplats.

5-ortscupen gick av stapeln i Åmål 11 & 12 september. Detta var den första tävlingen Padel Center Mellerud deltog i och vi hade med ett fantastiskt lag, med följande spelare:

Ulrika Hedlund/Rebecca Svensson

Adam Olsen/Benjamin Grimheden

Läs mer om hur det gick i lokaltidningen Melleruds Nyheter här.