MELLANDAGSCUPEN 2021

Inställd

Mellandagscupen har vi arbetat med i några månader, men har nu väldigt tråkiga nyheter att leverera. Med myndigheternas nya hårdare restriktioner och rekommendationer som landade hos oss idag, och som börjar gälla den 23 december, så kommer vi inte att kunna genomföra turneringen. Vi har ikväll suttit i videomöte och vridit och vänt och försökt hitta lösningar för att kunna genomföra Mellandagscupen på ett säkert sätt, men utan att lyckas. 

Folkhälsomyndigheterna skriver följande: "Avrådan från cuper och läger inomhus som inte innebär yrkesmässig utövning. Däremot kan ordinarie aktiviteter med träningar, övningar, matcher, föreställning och tävlingar fortgå." 

Vi känner att vi landar under det förstnämnda mer än det som kommer efter, vilket gör att vi tvingas ställa in! Vi är otroligt ledsna och besvikna, men vi får gemensamt blicka framåt och hoppas att vi i framtiden kan anordna en turnering likt denna. Vi har fått en otrolig respons, över vår förväntan och det är vi väldigt glada och tacksamma över. När vi har så många besökare som spelar hos oss har vi också ett ansvar gentemot samhället, sjukvården och våra medmänniskor. Vi vill bidra till minskad smittspridning. 

Ni är hjärtligt välkomna till Padel Center Mellerud under helgerna, vi har öppet nästan dygnet runt, alla dagar i veckan, men rekommenderar er att besöka oss i mindre sällskap. Vi hoppas att få arrangera tävlingar igen, men tills dess får ni vara rädda om er, ta hand om era nära och kära och ha en riktigt God Jul!

Melleruds Padelliga är igång!

Läs mer i Playtomic appen.

Team Mellerud på fjärdeplats.

5-ortscupen gick av stapeln i Åmål 11 & 12 september. Detta var den första tävlingen Padel Center Mellerud deltog i och vi hade med ett fantastiskt lag, med följande spelare:

Ulrika Hedlund/Rebecca Svensson

Adam Olsen/Benjamin Grimheden

Läs mer om hur det gick i lokaltidningen Melleruds Nyheter här.